Nosaltres

Bloc que intenta reflectir la activitat a l’Ajuntament de Barcelona, que realitza l’equip del regidor Gerard Ardanuy,  que actua com a regidor del Consell Plenari i President del Consell del Districte de Gràcia, així com els posicionaments polítics que es defensen per a la ciutat de Barcelona.

Eixos de treball que tenim a l’Ajuntament Barcelona

* Competència Col·laborativa: Des de posicionaments i models de ciutat diferents, arribar a acords pel bé de la ciutat, dialeg i respecte entre ideologies diverses, pensar en les següents generacions enlloc de les següents eleccions.

* Radicalitat Democràtica: Presa de decisions estratègiques amb la ciutadania, consultar més, codecidir més.

* Construcció de Capitalitat de l’Estat Català.

* Per una ciutat digne: Una economía que creixi amb un millor repartiment de la riquesa, ocupació estable amb salaris equitatius, una economia basada en el coneixement, circular, i verda.

* Construïm una ciutat saludable, amable i sostenible: millorant la qualitat de vida i la qualitat ambiental dels residents a Barcelona. Més espais verds, menys emissions i més neta. Amb un transport públic eficient, econòmic i proper.

* La Ciutat del respecte: Construïm una ciutat on la promoció i la defensa dels drets humans i civils sigui prioritària.

*Ciutat Educadora i Culte.

Si vols conèixer una mica més el nostre regidor, pots accedir al seu perfil de l’Ajuntament de BCN aquí

Si vols conèixer una mica més de nosaltres o la nostra ideologia pots accedir al web del nostre partit accedint aquí

Si vols fer-nos aportacions o comentaris pots enviar-nos un missatge a l’apartat contacte o aquí