Gerard Ardanuy afirma que el govern de Barcelona ha fracassat en les seves polítiques d’inseguretat i incivisme

Avui, a la Comissió de Presidència, Drets de ciutadania, Participació, i Seguretat i Prevenció, a petició de diverses forces polítiques, s’ha fet una compareixença per que el govern de Barcelona donés compte de la situació d’inseguretat i incivisme a la ciutat, de la situació viscuda aquest estiu, i per conèixer quines mesures té previstes el govern de la ciutat per intentar revertir la situació actual. En la seva intervenció el nostre regidor, Gerard Ardanuy ha constatat el fracàs del govern de la ciutat en les polítiques de seguretat i de lluita contra l’incivisme, i ha exigit que el govern es reuneixi amb tots els partits de l’ajuntament per treure aquest tema de les discussions pre electorals i cercar els punts comuns que permetin avançar en la lluita contra aquesta situació. Podeu veure la seva intervenció en aquest video:

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Sense categoria assignada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s