Demòcrates demana actuacions de manteniment i vigilància a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira

El passat mandat es va procedir a fer la reforma i museïtzació per part el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) de les bateries antiaèries del Turó de la Rovira. Durant aquest mandat l’espai s’ha anat degradant, amb multitud de pintades de tota mena, actituds incíviques i de vandalisme a les seves instal·lacions, que s’han convertit en un lloc de trobada per fer l’anomenat “botellón“, amb situacions d’enfrontaments i agressions. Des de Demòcrates hem demanat que el govern de la ciutat realitzi les intervencions necessàries per assegurar la neteja i manteniment de l’espai, així com per assegurar la convivència i evitar situacions d’incivisme o violència en el seu entorn.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Iniciatives. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s