Demòcrates reclama al govern de BCN un Ordenança per regular el vehicle compartit a la ciutat

A l’àmbit de la mobilitat a Barcelona s’està produint un increment que es preveu exponencial de les activitats econòmiques de vehicle compartit (“sharing”) tant amb bicicletes com motocicletes i, en menor mesura, automòbils.La necessitat que aquest sector creixi de forma ordenada, tenint en compte l’impacte que pot produir en la circulació i en la ocupació de l’espai públic dels vehicles d’aquesta activitat econòmica ens fa pensar que es convenient que el govern de la ciutat elabori, en col·laboració amb la resta de forces polítiques i els sectors implicats, una Ordenança que reguli aquesta activitat i eviti que un creixement descontrolat pugui ser perjudicial per la ciutat. Per això hem presentat aquesta iniciativa demanant al govern que presenti una proposta d’ordenança el més aviat possible.

 

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Iniciatives. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s