Gerard Ardanuy es reuneix amb col·lectius promotors de moció en suport dels defensors dels drets humans a Colòmbia

Ahir dimecres, Gerard Ardanuy es va reunir amb els representants d’Amnistia Internacional Catalunya i de la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia. Aquestes entitats promouen que els Ajuntaments de Catalunya s’adhereixin a la Declaració del Parlament de Catalunya de suport i per la protecció dels defensors dels drets Humans a Colòmbia, aprovada per unanimitat el 26 de juny de 2017, donada la greu situació de risc en que es troben aquests defensors i altres líders de la societat civil, per la violència existent en aquest moments en aquell país. La reunió es realitzà per analitzar la realitat colombiana posterior als acords de pau i iniciar els tràmits per que l’Ajuntament de Barcelona s’adhereixi a aquesta iniciativa. Podeu trobar la proposta de moció a l’apartat documentació o aquí

 

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Oficina Municipal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s