Roda de premsa del regidor demòcrata Gerard Ardanuy a l’Ajuntament de BCN

El passat dijous dia 10, el nostre regidor Gerard Ardanuy va convocar una roda de premsa per analitzar el primer any de presència demòcrata a l’Ajuntament i tractar diversos temes d’actualitat municipal. Va constatar la situació de bloqueig polític de l’Ajuntament i es va posicionar al respecte; va destacar la última iniciativa presentada proposant millorar  la transparència del finançament municipal rebut pels grups polítics, que podreu veure aquí; i finalment va manifestar la intenció de Demòcrates de Catalunya de presentar-se a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Barcelona, valorant també la proposta presentada per Jordi Graupera de candidatura unitària sorgida de primàries obertes, coincident amb el criteri de selecció de candidats recollit als nostres estatuts. Podeu veure aquí la seva intervenció.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Posicionaments, Propostes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s