Reunió amb FAADA

Avui, el regidor de Demòcrates de Catalunya a l’ajuntament de Barcelona s’ha reunit amb Carla Cornellà, presidenta de la Fundació per a l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA). En aquesta reunió de treball s’han plantejat dos temes de gran actualitat respecte el mon animal a la ciutat: el projecte d’implantació d’un nou model pel zoològic de Barcelona, més sostenible i més vinculat a l’educació i la recerca; i l’estat del projecte de possible trasllat dels dofins a un santuari on millorar la seva qualitat de vida i l’inici d’un treball per la seva possible re introducció al medi natural. 

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Propostes, Sense categoria assignada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s