Demòcrates implanta el “Hearing” a l’Ajuntament de Barcelona

Ahir dimarts, a l’Ajuntament de BCN, es va portar a terme la primera sessió de “hearing”, sistema de transparència pel que els grups municipals poden conèixer directament els candidats a alts càrrecs del govern, contrastar la seva expertesa i el seu projecte, i aclarir els dubtes respecte la seva candidatura.

Aquesta iniciativa ha estat implantada a iniciativa del nostre regidor Gerard Ardanuy que el Juny de 2017 va proposar, al Plenari Municipal i en benefici de la transparència, la creació d’una comissió de nomenaments, proposta que va ser acceptada pel govern de la ciutat.

Ahir, presidida pel regidor Ardanuy i com a prova pilot, la sessió de “hearing” es va centrar en els candidats a formar part del Comitè d’Ètica de l’Ajuntament de Barcelona, on van poder plantejar els seus posicionaments i respondre les preguntes fetes pels representants del grups municipals i dels membres del Consell Assessor per la Transparència.

Un impuls de la transparència innovador a l’Ajuntament de Barcelona impulsat pel nostre regidor en representació de Demòcrates de Catalunya.

 

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Comissions. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s