Consell Plenari de Pressupostos 2018

Aquest divendres el govern de la ciutat presentava el projecte de pressupost de l’Ajuntament pel 2018, que no ha assolit els vots necessaris per ser aprovat. El nostre regidor Gerard Ardanuy ha votat en contra de la proposta de pressupost encara que obert a negociar aportacions per millorar-ho. Al mateix moment es presentava a aprovació el Pla Econòmic i Financer (PEF) 2018-2019, que requereix el ministeri d’hisenda de l’Estat. En aquest cas va votar a favor, per evitar la possibilitat que, a manca de PEF, el ministeri tingués la temptació d’intervenir els comptes de l’Ajuntament. En aquest vídeo podreu veure la seva intervenció.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Plenari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s