Demòcrates demana promoure a BCN una economia basada en el coneixement, verda i circular.

Demòcrates de Catalunya, per les propostes i posicionaments de les altres forçes polítiques, ha constata que aquestes encara es troben ancorades en els criteris clàssics de l’economia de la ciutat, basant-se només en una economia de serveis basades en sous baixos, i incidint fortament en el sector turístic. Estan obviant aquelles noves economies que han de ser el futur del nostre país i de la nostra ciutat: l’economia basada en el coneixement, d’alt valor afegit, i les economies més sostenibles ( verda i circular). Es per això que Demòcrates de Catalunya demana al govern de la ciutat que faci una clara aposta per aquestes economies per garantir el futur de la ciutat i la seva ciutadania. En el següent video podeu veure la intervenció del regidor Ardanuy al Consell Plenari amb motiu d’una proposició del PSC.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Plenari, Posicionaments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s