Sessions de Treball

Avui Demòcrates de Catalunya ha estat present a dues reunions de treball de l’Ajuntament de Barcelona. En primer lloc, a la reunió de la comissió de seguiment del Pla de recursos humans corresponent al quart trimestre i, en segon lloc, a la primera sessió de treball de la comissió de treball Soroll-Salut de Barcelona.

A destacar aquesta última on, juntament amb els actors implicats de la ciutat, comencem els treballs per assolir, a finals de l’any 2018 un Pla d’Actuació per reduir el soroll a la ciutat, basat en l’estudi que s’ha fet en col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Iniciatives. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s