Nova ordenança de terrasses

Des de Demòcrates de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona insistim en la necessitat que la nova ordenança de terrasses que el govern municipal ha pactat amb el Gremi de Restauració de Barcelona respecti la convivència entre veïns i activitat econòmica.

S’han de contemplar mecanismes suficients per garantir la qualitat ambiental dels nostres barris i en especial el control de la contaminació acústica, la gestió, el control i la reducció del soroll ha de ser una prioritat per la ciutat. S’ha de garantir el punt mig de respecte de la necessària activitat econòmica i la qualitat de vida del veïnat.

Davant aquesta proposta de nova norma, ens felicitem de la capacitat d’entesa i voluntat de pacte, però creiem que caldrà molta maduresa per part de l’administració i del gremi per gestionar i complir-la. En les properes setmanes, el Regidor Gerard Ardanuy i els seu equip es reuniran amb el Gremi de restauració i amb el govern municipal per treballar el text definitiu d’aquesta norma.

Podeu veure aquí la seva intervenció a la roda de premsa conjunta de totes les formacions polítiques del passat dimarts.

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Posicionaments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s