Començem una nova etapa

El passat mes de Febrer, i desprès d’una etapa en la que els posicionaments polítics amb la resta de l’antic grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de BCN  s’havien anat distanciant, la meva formació política, Demòcrates de Catalunya,  va fer una consulta electrònica als nostres voluntaris/es. Aquests van decidir que no tenia sentit continuar al grup, i que havíem de sortir per fer el nostre propi camí en la política municipal de la ciutat.

Des d’aquell moment, en compliment del mandat del voluntariat del meu partit, i sota la figura de regidor no adscrit, represento els posicionaments de Demòcrates de Catalunya a l’Ajuntament de Barcelona.

Ara, una vegada situats en aquesta nova etapa, obrim aquest canal de comunicació per comunicar a tothom quina es la nostra activitat municipal i com ens posicionem respecte els temes que afecten aquesta ciutat

Gerard Ardanuy

Quant a Barcelona en positiu

Equip municipal del regidor Gerard Ardanuy a l'Ajuntament de Barcelona
Aquesta entrada ha esta publicada en Oficina Municipal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s